Apple brengt IOS 17.3 uit – veiligheid boven alles!

15 maart 2024 in
Pcs Knokke, Peter Demuynck

De iPhone is nog steeds super populair. En Apple wilt zijn gebruikers helpen. Dankzij 'Stolen Device Protection'. Sinds versie 17.3 heeft Apple dit ingebouwd, zodat het voor dieven niet meer zo eenvoudig is om in het toestel in te breken.  Goed nieuws dus!

Apple houdt ervan uw gegevens te beveiligen achter de Apple ID. Hou deze daarom goed bij, zeker ook incluis het paswoord.  

Apple is trouwens al lang bezig om dieven te ontmoedigen. Als je een gestolen GSM registreert bij GSMA (zie www.gsma.com), zal Apple, of zijn officiële partners, deze niet meer herstellen. Zo zijn zowel Telenet, Proximus en Orange in België aangesloten bij de GSMA.  

Is uw toestel gestolen? Ga dan steeds naar de politie, en laat uw toestel alvast registreren. Er is nog steeds een kans dat je het terugvindt, hoewel dit steeds klein is. Je hebt wel een troost dat je weet dat de dieven er niet veel meer kunnen mee doen. 

Is uw toestel nog niet up to date? Bij een abonnement zal dit automatisch gebeuren. Zo niet, maak een afspraak met een digital specialist van PCS Knokke om uw toestel in orde te brengen!