Software voor bedrijven

Omdat wij maar één ding zoeken: de optimale automatisering van jouw bedrijfsadministratie met een standaard toepassing, verrijkt met personalisatie en een stuk maatwerk.

Een organisatie heeft nood aan de juiste programma’s om de administratieve diensten goed te laten werken. Daarvoor heeft PCS meerdere oplossingen in portfolio. Welke er het beste voor jou geschikt is, kunnen we alleen bepalen met een eerste verkennend gesprek.

DBFACT


DBFACT is een bestaand administratief programma voor boekhouding, facturatie, stockbeheer, helpdesk, service. De support van DBFACT is ondertussen gestopt.

Maar door de kennis in-house over dit programma kunnen wij nog heel wat klanten van dienst zijn om hen de nodige support te geven. Vooral, voor veel klanten is er een oplossing om van DBFACT over te kunnen schakelen naar een alternatief.Odoo


Al je business administratie op één platform: met Odoo kan het – voor een goedkope prijs. Op zoek naar een handige opvolging van je leads? Een nieuwe website met een e-shop? Een opvolging van je service, gekoppeld aan een correcte facturatie?

Waarom PCS en Odoo? Omdat we al meer dan 20 jaar ervaring in ERP hebben. Omdat we één contact zijn voor je hele dossier en vooral, omdat we zorgen voor continuïteit. Uw administratie overzetten? We zoeken wat nodig is, en voeren dat uit!

Sage 100


Sage 100 is een administratief programma voor stockbeheer, facturatie en boekhouding. Dit programma, door Sage België aangeduid als de opvolger van DBFACT, bevat heel wat functionaliteit, die vrij dicht aanleunt met de werking van DBFACT.

Voor bedrijven die een oplossing opzoeken voor hun basis administratie, financieel en stockbeheer is Sage 100 ongetwijfeld een oplossing.

APS en TeamPlayer


Uit onze ervaring met DBFACT en implementaties van Sage 100 hebben we functies verder compleet gemaakt en als add-on op Sage 100 gekoppeld. Zo hebben we heel wat klanten geholpen met een vlotte en complete werking in hun administratie.

Met TeamPlayer hebben we een geheel aan administratieve functies ontwikkeld, gaande van opdracht registratie voor service, tijdsregistratie, planning, kwaliteitscontrole en heel wat CRM functies.

Laat je adviseren door onze software experts

 Wil je comfortabeler, beter, efficiënter en veiliger werken? We komen graag bij je langs en zoeken samen met jou naar de behoefte aan optimalisatie. De conclusies kunnen even verbazend zijn. Dit gesprek is geheel vrijblijvend.


​​​​Contacteer ons​​​​

Wat doet PCS voor onze klanten?

Hieronder vind je enkele voorbeelden hoe ons team projecten aanpakt. Met aandacht voor de gebruiker, de veiligheid, continuïteit en functionele behoefte van de klant en zijn gebruikers. 


​​​​​​​​​M​e​e​r​ ​l​e​z​e​n