Waarom PCS?

Met PCS heb je alle diensten onder één dak – als lokaal aanspreekpunt voor klanten in Knokke of softwareontwikkelaar voor bedrijven in heel België of over de grens.

Uniek ligging

Als lokaal Telenet-centrum kennen we de typische problemen aan de kust – zoals rijgnetten en thuiskantoren van managers met tweede verblijven in Knokke en omstreken. Onze infrastructuurspecialisten spreken dezelfde taal als de IT-afdelingen van jullie bedrijven. Zo zorgen we ervoor dat je tweede werkplek veilig en naadloos geïntegreerd wordt in de IT van je bedrijf.

Thuis in Knokke

… en in de digitale wereld. PCS is niet langer alleen een winkel, maar ook een digitaal centrum. Met workshops en demonstraties houden we je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en laten we je zien hoe je ze kunt gebruiken voor je organisatie of ook thuis.

Focus op klanttevredenheid

Of je nu een particuliere of zakelijke klant bent, ons doel is jouw tevredenheid. Want de beste referentie is een tevreden klant.

Service

De printer doet het niet, je bent je wachtwoord vergeten, de e-mails zijn verdwenen en de kleinkinderen zijn onbereikbaar? Welke (digitale) problemen je ook hebt, wij kunnen helpen.

KMO oplossingen

We bedienen KMO’s over België verspreid met onze software oplossingen. Op basis van Sage 100 en Odoo hebben wij tal van KMO’s over de jaren heen geautomatiseerd, en onderhouden.

Wat je vast
niet​ wist ...

PCS staat voor Peter's Computer Service, het kleine eenmansbedrijfje waarmee het allemaal begon. 33 jaar later is PCS uitgegroeid tot een full-service IT-bedrijf en Peter staat er niet meer alleen voor. Met een team van 12 medewerkers zorgt hij niet uitsluitend voor klanten in Knokke, maar in heel België en daarbuiten. 

Je zal geen spijt krijgen van je vertrouwen in PCS. Want dat is waar Peter persoonlijk voor staat, met zijn naam, zijn enthousiasme voor wat hij doet en zijn passie voor tevreden klanten.

En wat zeggen klanten over PCS?

Onze digitale specialisten ontvangen de klanten dagelijks in onze showroom. We zoeken op de best mogelijke manier uit hoe
we hen kunnen helpen. Enkele klanten waren zo vriendelijk om die ervaring te delen op Google. Bedankt!