We onderzoeken voor u wat de beste keuze is voor uw toepassingen en gegevens.
PCS adviseert u bij uw IT-projecten en helpt u uw bestaande IT infrastructure optimaliseren.

Server

Vereenvoudigd IT-beheer voor elke onderneming


Met een server kunnen alle werknemers gemakkelijk bestanden uitwisselen. Op de server zijn alle nodige toepassingen aanwezig zodat iedereen er snel gebruik van kan maken.
Windows Server 2022 biedt uitstekende prestaties en ondersteunt grootschalige workloads en innovatie van de infrastructuur wat betreft opslag, identiteit, netwerkfuncties, virtualisatie en nog meer. Windows Server 2022 is een ideaal platform voor kleine en middelgrote ondernemingen.

 

Cloud

Al uw gegevens en programma’s beschikbaar wanneer en waar u maar wilt.


U bent niet afhankelijk van een fysieke server. Het geheugen, processorkracht, …wordt voor uw cloudserver exclusief gereserveerd. U mag er niet aan denken; alle gegevens weg door diefstal, brand of defecte apparatuur. Dankzij online back-up wordt uw data altijd veilig gesteld.
Dit biedt een aantal interessante voordelen.
 U hoeft niet te investeren in een eigen serverinfrastructuur
 Onderhoud en beveiliging zijn steeds voorzien

Een van de mogelijkheden hiervoor is de Microsoft Azure Cloud.


azure_

Wij werken met Office 365 en Hosted Exchange om uw mailverkeer, agenda, taken en contacten vanop elke plek en met elk toestel te beheren. Uw communicatie staat centraal gebundeld op het internet en u kunt uw smartphone, tablet of PC hiermee synchroniseren.
Daarnaast biedt Office 365 een online opslagdienst (OneDrive for Business) waar al uw documenten en data op een veilige, steeds toegankelijke manier kunt bewaren. En er is nog meer! U kan makkelijk samenwerken aan documenten met verschillende collega’s en deze met elkaar delen.
Wij staan graag aan uw zijde om deze cloudoplossing te integreren in uw infrastructuur.

 office365logo

Infrastructure

Netwerk 
We analyseren de behoeften en adviseren vervolgens een solide IT-infrastructuur die leidt tot een volledig operationele organisatie.


Om kwalitatieve oplossingen aan te bieden moeten de juiste producten voor de juiste toepassingen gebruikt worden. Dit omvat onder meer:

 Serverinfrastructuur
 Storage oplossingen
 Remote desktop oplossingen
 PC’s, werkstations, laptops, tablets en printing
 Softwarelicenties
 Back-up

Onze system engineers installeren, configureren, supporteren en onderhouden het netwerk zoals het hoort.

Rack infrastructuur
Uw serverinfrastructuur wordt mooi afgewerkt in een netwerkkast/serverrack met klimatisering.
De IT toestellen worden perfect geventileerd om een lange levensduur te kunnen garanderen.

Patching
Alle netwerkbekabeling komt steeds samen op één centraal punt.


Patchen is het aansluiten van netwerkbekabeling via een switch naar bijvoorbeeld een router. Zo kan je met patchkabels iedere willekeurige werkplek op iedere willekeurige poort van de switch aansluiten. Als er dan iemand van kantoor A naar kantoor B verhuist, hoef je alleen maar de kabels te versteken en hij houdt dezelfde poort op de switch en hetzelfde telefoonnummer.

Back-up

Krachtige, gebruiksvriendelijke en betaalbare oplossingen voor back-up en beschikbaarheid


Veeam Back-up & Replication biedt snel, flexibel en betrouwbaar herstel van gevirtualiseerde toepassingen en gegevens en levert back-up en replicatie binnen één softwareoplossing met de veelgeprezen ondersteuning voor de virtuele omgevingen van VMware vSphere en Microsoft Hyper-V. Deze toepassing is een deel van de Veeam Availability Suite. PCS biedt is een officiële Veeam Silver partner.

 Back-up:
Veeam biedt snelle en betrouwbare back-up voor virtuele vSphere- en Hyper-V-omgevingen, allemaal zonder gebruik van agents.

 Herstel:
Veeam biedt razendsnel, betrouwbaar herstel van afzonderlijke bestanden, complete VM’s en applicatie-items, waarbij u volledig kunt vertrouwen op nagenoeg elk herstelscenario.

 Replicatie:

Veeam biedt geavanceerde image-based VM-replicatie en gestroomlijnde disaster recovery, waarbij de beschikbaarheid van uw bedrijfskritische applicaties gewaarborgd is.
Waarom Veeam?
Van back-up tot beschikbaarheid
Veeam presteert veel beter dan oudere back-upoplossingen en levert Availability for the Always-On Enterprise™, met RTPO™ (Recovery Time and Point Objectives) van < 15 minuten voor ALLE toepassingen en gegevens. Veeam levert krachtige en efficiënte back-up van VM’s, en snel en flexibel herstel en geavanceerde replicatie van VM’s.
Veeam verslaat oudere back-upoplossingen
De uitkomsten zijn duidelijk: een recent onderzoek van ESG* wees uit dat bedrijven die overschakelen naar Veeam hun beschikbaarheid verhogen en een betrouwbare oplossing hebben gevonden waar ze volledig op kunnen vertrouwen.

*Bron: ESG Customer Insights Research, februari 2014

Wi-Fi

Hiervoor werken we uitsluitend samen met toegewijde partners om de beste Wi-Fi oplossing te voorzien.

Wi-Fi wordt gebruikt voor een draadloos netwerk, ook wel WLAN genoemd.

LANCOM Systems is een vooraanstaande Duitse producent van betrouwbare en innovatieve communicatieoplossingen voor ondernemingen.
LANCOM levert Wlan technologie voor zowel binnen als buiten.

Klanten van LANCOM Systems profiteren van praktische oplossingen voor network connectivity (VPN) en Wireless LAN.


[ninja_form id=’6′]

Scroll naar boven