Cloud communicatie

Veel bedrijfscommunicatie loopt nog altijd via een traditionele telefooncentrale. Maar bedrijven gaan ook steeds vaker in gesprek met hun klanten via chat, AI-toepassingen of hun CRM-systeem. Collega’s werken samen via screen- en video sharing, en ze dienen te kunnen werken van allerlei verschillende locaties: op het werk, thuis of bij een klant. Cloud communicatie helpt jouw bedrijf omgaan met deze nieuwe uitdagingen door het voorzien van moderne tools zoals chat of een softphone.


De voordelen voor jouw bedrijf

Intelligente en geïntegreerde tools boven op je telefooncentrale

Meer efficiëntie en productiviteit

Meer tevreden klanten

Minder kosten

Slide 1
Werknemers in jouw bedrijf
In the office

Het perfecte aanbod voor werknemers met een permanente vaste werkplek die voornamelijk met collega’s samenwerken. Ze hebben geen mobiel toestel nodig, maar moeten vlot gesprekken doorschakelen.

Slide 2
Werknemers in jouw bedrijf
On the move

Geschikt voor werknemers die maar af en toe de baan op moeten. Ze werken voornamelijk via hun laptop en vast toestel samen met collega’s en klanten. Hun mobiele en vaste telefoon zijn naadloos met elkaar verbonden.

Slide 3
Werknemers in jouw bedrijf
In the field

Altijd en overal bereikbaar zijn met je mobiele toestel? Daarvoor bestaat In the Field. Gesprekken moeten vlot naar hen worden doorgeschakeld. Ze gebruiken ook meer data.

Slide 3
Werknemers in jouw bedrijf
On the road

Voor road warriors zonder vaste werkplek die toch bereikbaar moeten zijn op hun vaste nummer. Ze werken thuis, onderweg of bij klanten vanop elk toestel.

Slide 3
Werknemers in jouw bedrijf
DECT replacement

Voor medewerkers die enkel een vast nummer nodig hebben, maar wel binnen het bedrijf zo mobiel mogelijk moeten zijn (enkel in SmartMobile Plus).

previous arrow
next arrow
’ widgets=’productbrowser’]

[ninja_form id=’10’]

Scroll naar boven