DBFACT voor Euronics

DBFACT is een standaard pakket dat sterk geparametriseerd wordt, in verre mate aan te passen aan de behoeften van de klant.

Voor de Euronics / Selexion leden zijn speciale parametrages voorzien, om optimaal te gebruiken van DBFACT.

 

Parametrage

Specifiek voor Euronics leden, worden bepaalde parameters gezet.

 

One Database

Meer dan 400.000 artikelen staan klaar en worden in een ‘catalogus’ ingelezen in DBFACT. Vanuit dit systeem kan men de echte artikelen aanmaken, zonder dat we daarvoor meer dan 400.000 artikelen aangemaakt moeten hebben.

Certipost (Basware) integratie

Via DBFACT kan men de aankoopfacturen van Euronics rechtstreeks in het aankoopdagboek inlezen.  De boeking wordt vervolledigd, en de afpunting van de receptielijnen gebeurt vrij automatisch.

 

Stock & Sales rapportage  (SSR)

Iedere nacht wordt de status van de voorraad, al dan niet gespreid over de meerdere locaties, alsook de sales rapportage dorgestuurd.

 

Euronics Label en Print (ELP)

Via het platform van Euronics (Website etc), wordt periodiek (ieder uur) een nieuwe file klaargezet met de prijzen die op dat moment op de website worden gehanteerd.

 

Euronics Integration

Via een druk op de knop wordt de volledige stock opgevraagd van het platform, evenals de prijs en beschikbaarheid.   Daarnaast ken men ‘realtime’ voor één artikel of voor het orderboek deze informatie up to date maken.

Tenslotte bestaat de mogelijkheid om rechtstreeks een order naar het SAP platform van de centrale door te sturen, en hiervan de status van op te vragen.

Zie hiervoor meer informatie: Euronics Integration 

 

 

Alvadis integratie

Met dit systeem kunnen activeringskaarten automatisch actief worden gezet en verkocht.

 

E-Mail database versturen

Er bestaat een mogelijkheid om de e-mail adressen naar een platform te sturen, voor e-mail mailings.

 

Automatische garantie-email