Uw bestaande pakket integreert niet al uw functies?
Onze software oplossingen zorgen voor een vereenvoudiging van uw administratie.

 

Of het nu gaat om aankoop, verkoop, logistiek, marketing ... u heeft wellicht tools nodig waardoor u informatie vanuit een bepaalde afdeling onmiddelijk kan aanwenden voor een nieuwe stap in het administratief proces.


PCS is een Sage Business partner voor Sage DBFACT, hét softwarepakket voor algemene commerciële administratie, beheer en boekhouding. De administratieve beslommeringen zijn een taak voor Sage DBFACT.

 

Beheer uw informatie doorheen heel uw bedrijf

Analyseer en beslis sneller

Snelle return on investment

Voor wie?

Uw onderneming heeft minstens een viertal mensen die met de computer werken.  U beschikt over een administratief pakket voor uw boekhouding, een ander pakket voor uw commeciëel beheer, u gebruikt eventueel spreadsheets voor uw voorraad...  Allemaal zaken die u veel beter kunt aanpakken met één geïntegreerd systeem.
--

Waarom Sage DBFACT kiezen?

Door het uitgebreid aantal modules, beschikt DBFACT over een verregaande integratie voor uw administratie. DBFACT is een van de weinige pakketten dat niét ontstaan is uit het 'keurslijf' van een boekhoudpakket, maar telkens, door input van duizenden gebruikers, als een praktisch goed bruikbaar programma voor de KMO.

 

* Verplicht in te vullen

Wat zijn uw noden: voorraadbeheer, automatisering van productie, visualisatie kernciijfers, analyse van de interactie in mijn bedrijf?