Hoe ATG Van Dijck ook met de administratie dezelfde kwaliteit wil bieden 

Revisie van ventielen 

Peter Van Dijck start zijn bedrijf als revisiebedrijf voor ventielen in 1995.  Daarbij zoekt hij de optimale werking voor zijn klanten uit.  Tegelijkertijd hield dat ook een uitgebreide administratie in. Per ventiel wil je bijhouden welke revisie wanneer is gedaan, en wat de resultaten waren.  

Van DBFACT naar Sage 100 

Destijds kwam Peter in contact met ons.   Vlug werd duidelijk dat met DBFACT een implementatie mogelijk was om de bijkomende eisen rond het bijhouden van allerhande informatie voor de hand lag.  Na jaren werken met DBFACT is ondertussen  ATG Van Dijck overgeschakeld naar Sage 100.  
Daarbij is gezorgd dat alle belangrijke informatie uit DBFACT rechtstreeks overgebracht is in Sage 100.  Dat is een belangrijke troef, want het maandenlange voorbereiden in aparte bestanden, die na enkele weken in se al weer achterhaald zijn, zagen wij niet zitten.  

Besef dat het nog meer kan  

Het voordeel van Sage 100 is de eenvoudige flow.  Alle informatie wordt netjes van de ene stap naar de volgende overgebracht, zodat finaal in één historiek alle informatie terug te vinden is.  Op die manier is het opzoekwerk ook vereenvoudigd. 
Tegelijkertijd is ook het besef gegroeid dat Sage 100 meer dan ooit een stabiele basis vormt om digitaal verder uit te bouwen. 
De no-nonsense aanpak van PCS en het streven naar de kwaliteit en stabiliteit dat de klant wenst, maakte dat de klik er was.  Ook onze infrastructuur werd tegelijkertijd grondig aangepakt, en vernieuwd.  Klaar zijn voor de digitale versnelling is nu een feit.   

Scroll naar boven