Aan de slag met Apple!
Opleidingen met handige tips om het beste
uit je Apple toestellen te halen


U kan kiezen als 1, 2 of 3 cursussen wil volgen maar als u 3 cursussen volgt krijgt u een prijsvoordeel. U mag deelnemen als particulier of bedrijf.

Prijs per cursus: €59 €49

Cursus


iPad/ iPhone (iOS) Basis
Je wilt je iPhone of iPad ten volle leren gebruiken?
Dat kan in deze introductie-opleiding waarin we je alle basisprincipes van iOS aanleren. We hanteren een haalbaar tempo en er is ruimte voor vragen & antwoorden.

Wanneer?


 

Locatie:


Opleidingslokaal PCS, Smedenstraat 5,
8300 Knokke-Heist


 

iPad/ iPhone (iOS) Next level
In deze opleiding gaan we een stapje verder en is bedoeld voor zij die meer willen halen uit hun toestel en zo hun iApparaat optimaal leren gebruiken. We tonen je de beste apps en leren je handige tips & tricks zodat je alles uit je iPhone of iPad kunt halen. Basiskennis iOS is aangewezen.

 

 

Opleidingslokaal PCS, Smedenstraat 5,
8300 Knokke-Heist


 

iPad/ iPhone (iOS) Foto Special
De iPhone is het populairste fototoestel ter wereld. Tijdens deze opleiding leren we je hoe je schitterende foto’s en video’s maakt, bewerkt, bewaart, sorteert, afdrukt, deelt met familie en vrienden en nog veel meer! Dit zowel voor iPhone als iPad.

 

 Opleidingslokaal PCS, Smedenstraat 5,
8300 Knokke-Heist


 

Niet vergeten! Breng  je eigen iPhone of iPad mee.

In geval van annulatie dient deze ons te bereiken uiterlijk 1 week voor aanvang van de cursus, zoniet wordt uw betaling als administratieve kost beschouwd. In geval het minimum aantal van 5 deelnemers niet bereikt wordt, houden wij het recht voor de opleiding te annuleren. Desgevallend kunt u een terugbetaling vragen of uw betaling aanwenden voor een volgende opleidingssessie.